'Ik vraag me echt af of hij ook volgend seizoen nog bij Feyenoord speelt'

9 reacties 9
Feyenoord speelde zondagavond de competitiewedstrijd tegen RKC Waalwijk. De Rotterdammers waren uiteindelijk met 5-1 te sterk. In de rubriek 'Terugblikken met' blikken wij terug op de wedstrijd van afgelopen zondag. We blikken met Mark, redacteur van FR-Fans.nl, terug op de winst van de Rotterdammers tegen RKC Waalwijk. Mark zag dat Feyenoord eigenlijk weinig moeite kende met RKC Waalwijk. 'Ondanks dat RKC Waalwijk best wel goed tegenstand gaf in het begin van de wedstrijd, merkte je daarna toch al snel dat Feyenoord een maatje te groot was. Vooral het tweede deel van de eerste helft vond ik de Rotterdammers goed voetballen. Het is dan ook niet gek dat je 3-0 voorsprong de rust in gaat.' Ook de tweede helft was Feyenoord een stuk sterker. Santiago Gimenez was wederom een van de uitblinkers aan de kant van Feyenoord. 'Ik herhaal het ongeveer iedere week, maar ik blijf me verbazen over de stappen die hij zet', zegt Mark. De Mexicaan scoorde ook tegen RKC Waalwijk weer een doelpunt. 'Hij is niet alleen die typische afmaker, maar ook iemand die ongelofelijk goed kan voetballen. Ik vraag me echt af of hij ook volgend seizoen nog bij Feyenoord speelt. De statistieken, maar vooral zijn spel, zullen bij meerdere clubs in het buitenland opvallen verwacht ik. Toch denk ik dat het voor hem, maar ook voor Feyenoord, goed is als hij nog een seizoen blijft. Stel dat we kampioen worden gaat hij Champions League spelen. Daarin kan hij nog veel meer leren.' Door de overwinning is Feyenoord een stap dichterbij de titel. 'Met nog zes wedstrijden te gaan ziet het er voor de Rotterdammers goed uit. Je mag niet verslappen, maar dat doe je ook niet zolang Arne Slot de trainer is', weet Mark. Komende donderdag is AS Roma de tegenstander in de kwartfinale van de Europa League. 'Hopelijk behalen we ook tegen de Italianen een goed resultaat. We hebben een team die moeilijk te kloppen is.'