Feyenoord wint in eigen Kuip met speels gemak van RKC Waalwijk

18 reacties 18
Feyenoord heeft zondagavond gewonnen van RKC Waalwijk. In De Kuip werd het 5-1 voor de Rotterdammers. Igor Paixão scoorde twee keer, Hartman en Gimenez scoorden één keer en er was een eigendoelpunt van een speler van RKC Waalwijk. De Rotterdammers begonnen niet goed aan de wedstrijd, waardoor RKC Waalwijk wat kansen had. Toch kwam Feyenoord op een 1-0 voorsprong door een eigen doelpunt van Yassin Oukili. Een paar minuten later scoorde Igor Paixão de 2-0. Ook Quilindschy Hartman scoorde nog voor rust, waardoor de ruststand 3-0 was. In de tweede helft ging Feyenoord verder met scoren. Igor Paixão scoorde de 4-0, en Santiago Gimenez maakte de 5-0. RKC Waalwijk deed wat terug door een doelpunt van Julen Lobete. 5-1 was uiteindelijk de eindstand in De Kuip.