Wellenreuther maakt cruciale redding en ontvangt speciaal presentje van Rijnmond

24 reacties 24
Bron: Rijnmond.nl
Timon Wellenreuther was zondagmiddag belangrijk voor Feyenoord. Laat in de tweede helft bij een 2-2 tussenstand moest de doelman, die Justin Bijlow vervangt vanwege een blessure, zich flink strekken om een schot van Mohammed Kudus te kunnen pareren. De doelman kreeg van Rijnmond een pak lange vingers, als knipoog naar die redding zondagmiddag in Amsterdam. 'Ik heb geprobeerd mijn doel klein te houden', zegt hij tegen Rijnmond, waarvan het interview is geplaatst op de website van Rijnmond. 'Ik heb alles gegeven om die bal te redden. het was erg belangrijk om in die laatste minuten geen goal tegen te krijgen. Ik kon er mijn vingers tegenaan zetten.' Wellenreuther is eigenlijk de tweede doelman van de Rotterdammers, maar maakt de laatste weken veel speelminuten door de blessure van Bijlow. 'Ik ben hier om minuten te maken. Ik was er klaar voor. Ik strijd er elke dag voor. Nu ben ik blij dat ik het team kan helpen.' Na de wedstrijd in de Johan Cruijff ArenA vertrok de spelersbus richting trainingscomplex 1908, waar veel supporters aan het wachten waren op de spelers. 'We kwamen hier en zagen alle fans. Het was een prachtige sfeer in de bus en ook buiten de bus.' Over een eventueel kampioenschap wil Wellenreuther nog niet praten, ondanks dat de Rotterdammers inmiddels zes punten voorsprong hebben op nummer twee Ajax. 'Er is nog een lange weg te gaan. Het zijn nog acht wedstrijden. We moeten nog steeds hard werken.' Klik hier voor de video op de website van Rijnmond.