'En ja, die corner, daar moet haast op getraind zijn'

3 reacties 3
Bron: Rijnmond.nl
Zondagmiddag deed Feyenoord uitstekende zaken in Amsterdam. De Rotterdammers wisten de Klassieker met 2-3 te winnen waardoor het inmiddels zes punten voorsprong heeft op Ajax. Feyenoord kwam al vroeg in de eerste helft op voorsprong, maar daarna werd het wat minder bij de Rotterdammers, zag ook Dennis Kranenburg. 'Het leek wel alsof ze eigenlijk onder de indruk waren van die vroege treffer die ze zelf maakten, dat ze echt dachten van, we komen echt op voorsprong hier', aldus Kranenburg in de FC Rijnmond podcast van Rijnmond. 'Dat ze daar misschien een beetje van schrokken op een of andere manier. Maar ik had wel het idee, zeker toen in die tweede helft de gelijkmaker nog kwam en Feyenoord die wedstrijd zo naar zich toetrok, had ik echt wel het idee dat Feyenoord hem niet meer ging verliezen.' Dennis van Eersel vond het openingsdoelpunt van Feyenoord geweldig. 'Die eerste goal vond ik echt geweldig van Feyenoord. Die tweede, die 2-2, was sowieso een fase, dat was het moment dat ik ook wel voelde van hé, het is echt nog niet gedaan deze middag ondanks de 2-1 ruststand.' Feyenoord wist uiteindelijk door een doelpunt van Lutsharel Geertruida te winnen. 'En ja, die corner, daar moet haast op getraind zijn.' Geertruida maakte zaterdagmiddag voor aanvang van de laatste training in aanloop naar De Klassieker bekend dat hij zijn contract bij Feyenoord gaat verlengen. 'Als jij een jaar contract nog hebt bij Feyenoord, en je hebt zo'n geweldige ontwikkeling doorgemaakt onder Arne Slot en je bent sinds dit weekend dan opgeroepen voor het Nederlands Elftal, en je komt er dan bij, dat betekent wel dat je met een jaarcontract minder oplevert dan met een twee jaar contract', zegt Kranenburg. 'En als hij dus nu heeft verlengd, kan Feyenoord ook gewoon zeggen, als je hem op wil halen van de zomer is hartstikke leuk, maar dan plakken we er even een ander cijfertje voor in plaats van wat het in eerste instantie zou kosten met nog een jaar contract.'