Oud-Feyenoorders | Wijnaldum en Nieuwkoop wederom belangrijk

4 reacties 4
In de rubriek ‘Oud-Feyenoorders in het Buitenland’ maakt FR-Fans.nl wekelijks een overzicht van de resultaten van onze oude bekenden. Feyenoord won zondag de late thuiswedstrijd met 2-1 van FC Volendam. De Rotterdammers moesten weer terugkomen van een achterstand, waar zij dit in de tweede helft konden omdraaien. Benieuwd of de Oud-Feyenoorders wel voor een eenvoudige overwinning konden zorgen? Engeland Tyrell Malacia zag zondag zijn teamgenoten met 0-0 gelijk spelen tegen Southampton. Malacia zat de gehele wedstrijd op de bank. Manchester United staat op plaats drie in de Premier League. Luis Sinisterra speelde zaterdag met 1-1 gelijk tegen Brighton & Hove Albion. Sinisterra kwam in de 90e minuut het veld in en wist in de één minuut speeltijd die hij kreeg geen toevoeging te hebben aan de wedstrijd. De aanvaller kreeg daardoor ook geen cijfer. Leeds United staat op plaats negentien in de Premier League. Marcos Senesi won zaterdag de thuiswedstrijd met 1-0 van Liverpool. Senesi speelde 90 minuten en haalde daarin een passnauwkeurigheid van 74%. Verder won de Argentijn 90% van zijn duels en kreeg hij een 7.1 via Sofascore. Bournemouth staat met deze overwinning op plaats achttien in de Premier League. Italië Stefan de Vrij zag vrijdag zijn teamgenoten de uitwedstrijd met 2-1 verliezen van Spezia. De Vrij bleef de gehele wedstrijd vanaf de bank toekijken. Inter Milan staat op plaats twee in de Serie A. Georginio Wijnaldum en Rick Karsdorp verloren zaterdag de thuiswedstrijd met 3-4 van Sassuolo. Wijnaldum speelde de gehele wedstrijd, waar Karsdorp in de rust het veld binnen kwam. De middenvelder scoorde voor AS Roma en haalde nog een passnauwkeurigheid van 87% met één keypass. Verder won Wijnaldum ongeveer 50% van zijn persoonlijke duels en kreeg hij een 7.0 via Sofascore. Karsdorp kon echter niet zo veel toevoegen aan het spel van AS Roma. De rechtervleugelverdediger haalde een passnauwkeurigheid van 84% en verloor al zijn duels. Via Sofascore kreeg de Oud-Feyenoorder een 6.3. AS Roma staat op plaats vijf in de Serie A. Cyriel Dessers verloor zondag de thuiswedstrijd met 0-2 van Fiorentina. Dessers begon in de basis, maar werd in de 60e minuut gewisseld. Verder haalde de spits een passnauwkeurigheid van 50% en schoot hij twee keer naast het doel. Dessers kreeg een 6.3 via Sofascore. Cremonese staat op plaats twintig in de Serie A. Portugal Frederik Aursnes won zondag de uitwedstrijd met 0-3 van Maritimo. Aursnes begon in de basis en speelde in totaal 89 minuten. Verder haalde de Noor een passnauwkeurigheid van 88%, waar hij vijf keypasses had en twee grote kansen creëerde. Verder won de middenvelder ongeveer 70% van zijn duels. Via Sofascore kreeg Aursnes een 8.2 voor zijn prestaties. Benfica staat op plaats één in de Primeira Liga. België Bart Nieuwkoop won zondag de uitwedstrijd met 1-2 van KRC Genk. Nieuwkoop speelde 90 minuten en wist daar het net te treffen. Verder haalde de rechtervleugelverdediger een passnauwkeurigheid van 64% en won hij ongeveer 60% van zijn persoonlijke duels. Via Sofascore kreeg de Oud-Feyenoorder een 7.3. Union Saint-Gilloise staat op plaats twee in de Belgische Jupiler Pro League. Japan Bryan Linssen won zaterdag de uitwedstrijd met 0-1 van Vissel Kobe. Linssen begon als wissel, maar kwam in de 73e minuut het veld in. De aanvaller schoot nog één keer, waar dit schot geblokt werd en haalde een passnauwkeurigheid van 71%. Via Sofascore kreeg Linssen een 6.3 voor zijn invalbeurt. Urawa Red Diamonds staat op plaats negen in de Japanse J1 League.