'Je kunt toch onmogelijk niet doorgaan tegen Shakhtar omdat Feyenoord gewoon veel en veel beter is'

17 reacties 17
Feyenoord kwam donderdagavond niet verder dan een 1-1 gelijk tegen Shakhtar Donetsk. De Rotterdammers waren de gehele wedstrijd beter, maar kwamen toch op achterstand. Door een doelpunt van Ezequiel Bullaude werd het uiteindelijk 1-1. Pierre van Hooijdonk zag ook dat Feyenoord de beste van het veld was, maar dat het niet verder kwam dan een gelijkspel. 'Teleurstellend omdat je uiteindelijk nog een gelijkspel er uit weet te slepen', aldus Van Hooijdonk bij ESPN. 'Als je zoveel sterker bent dan deze tegenstander. We hebben in de rust gezegd, Feyenoord domineert, alleen je krijgt te weinig kansen. In de tweede helft, kwamen die kansen er wel. Die worden dan niet benut. Eén keer komen ze in de zestien', doelt de oud-Feyenoorder op het doelpunt van Shakhtar Donetsk. 'In een normale manier zijn ze niet in staat geweest om het Feyenoord überhaupt lastig te maken. Dat typeert wel dat zo'n bal er dan in gaat.' Kenneth Perez was na afloop positief over de return van volgende week in Rotterdam. 'Ik ben best wel opgetogen na deze wedstrijd eigenlijk. Van te voren wist je niet helemaal precies wat je kon verwachten van Shakhtar. Nu heb je toch gezien. Je kunt toch onmogelijk niet doorgaan tegen Shakhtar omdat Feyenoord gewoon veel en veel beter is.'