'Hij laat gelukkig steeds vaker zijn kwaliteiten zien'

11 reacties 11
Zondagmiddag speelde Feyenoord de competitiewedstrijd tegen sc Heerenveen. In Friesland werd het 1-2 voor de Rotterdammers. In de rubriek 'Terugblikken met' blikken wij terug op de wedstrijd van afgelopen zondag. We blikken met Mark, redacteur van FR-Fans.nl, terug op de winst van Feyenoord. Even leek het er op dat sc Heerenveen op voorsprong zou komen, maar het doelpunt werd uiteindelijk na ingrijpen van de VAR afgekeurd vanwege buitenspel. 'Feyenoord begon zwak', zag Mark. 'Dat het doelpunt werd afgekeurd was terecht, maar als sc Heerenveen op voorsprong was gekomen was de wedstrijd waarschijnlijk anders gelopen, en hadden we weer terug moeten komen vanuit een achterstand. Het leek alsof Feyenoord dat doelpunt, wat uiteindelijk werd afgekeurd, nodig had om weer scherp te worden, want daarna begonnen de Rotterdammers beter te spelen, en speelden het met vlagen prima voetbal.' Feyenoord kwam dan ook op voorsprong door een doelpunt van Lutsharel Geertruida. Santiago Gimenez zorgde voor de 0-2. 'Wat een prachtig doelpunt was dat', zegt Mark. 'Hij laat gelukkig steeds vaker zijn kwaliteiten zien. Je merkt dat hij ook steeds meer went aan de speelstijl van Feyenoord. Ik denk dat hij dit seizoen nog wel eens vaak van waarde kan zijn voor ons.' Na de eerste helft was de tweede helft weer wat minder aan de kant van Feyenoord. 'Het werd zelfs nog even spannend door het doelpunt van sc Heerenveen, maar gelukkig gingen de drie punten mee naar Rotterdam.' Orkun Kökçü kreeg een gele kaart en is geschorst voor de wedstrijd van zaterdag tegen AZ. 'Die ga je wel missen zaterdag', zegt Mark. 'Je hoopt dat hij in zo'n wedstrijd als tegen sc Heerenveen dan geen kaart pakt. Aan Arne Slot om te zorgen dat hij zaterdag een goede vervanger opstelt voor Kökçü. In mijn ogen is Javairo Dilrosun op het middenveld zetten de meest logische optie.'