Wieffer: 'Uiteindelijk een volwassen overwinning'

8 reacties 8
Bron: Feyenoord.nl
Mats Wieffer lijkt vooralsnog een schot in de roos te zijn geweest voor Feyenoord. De opvolger van Aursnes startte sinds de herfststop vrijwel alle wedstrijden in de basis. Zo ook vandaag waar hij belangrijk was met een assist in de wedstrijd tegen SC Heerenveen. Uiteindelijk werd het 1-2 in het Abe Lenstra stadion. In een interview bij Feyenoord Media, dat te zien is op de website van Feyenoord, blikt de middenvelder terug op de wedstrijd van vanmiddag. 'Eigenlijk waren we niet helemaal wakker op het begin', vertelt Wieffer in het interview. Toch kwamen de Rotterdammers op een 2-0 voorsprong in de eerste helft en kreeg het zelfs kansen op de 3-0. 'Dan denk ik dat je eigenlijk al drie nul voor moet staan. En dat laten we toch vaak een beetje afweten om die derde te maken', aldus Wieffer. In de tweede helft kregen de Rotterdammers een doelpunt tegen en leek het nog even spannend te worden. Wieffer benadrukt dan ook dat de vermoeidheid een rol speelde in de tweede helft, maar is blij dat zijn team de overwinning wist binnen te halen. 'Uiteindelijk een volwassen overwinning', aldus de 26-jarige middenvelder.