Hartman: 'Maar aan de bal was er nog ruimte voor verbetering'

Feyenoord heeft zaterdagmiddag met 2-0 gewonnen van KV Oostende. De oefenwedstrijd begon om 13:00 en kende vijf minuten later al een doelpuntenmaker in de persoon van Orkun Kökçü. Hij scoorde vanaf de strafschopstip, Leo Sauer maakte de 2-0. Quilindschy Hartman speelde de eerste helft en blikt terug op de wedstrijd tegenover Rijnmond. Hartman voelt zich goed en fit. De wedstrijden voor de winterstop was hij eerste keuze op de linksbackpositie. 'Zo lang ik geen reden geef om te wisselen, dan denk ik dat ik goede kans heb om te spelen', zegt Hartman. 'Maar zodra ik kans geef om te wisselen, dan denk ik ook dat er andere jongens klaar staan om het te doen.' 'Ik denk dat het aan de bal niet altijd heel goed was, maar ik denk wel dat we goed georganiseerd stonden.' Zij zochten veel de lange bal volgens Hartman, maar daar had Feyenoord een goed antwoord op en ook ging het goed in de duels. 'Maar aan de bal was er nog ruimte voor verbetering.'