Zaterdag start kaartverkoop voor tweede seizoenshelft

Zaterdag start kaartverkoop voor tweede seizoenshelft

De kaartverkoop voor de tweede seizoenshelft start zaterdag 26 november, zo meldt Feyenoord op de website. Het gaat in eerste instantie om acht thuisduels; de wedstrijd tegen Ajax en PSV gaan los hiervan op een ander moment (begin januari) in de verkoop. Hier zal later meer informatie over komen.


De thuiswedstrijden die zaterdag in de verkoop gaan zijn de wedstrijden tegen NEC, AZ, FC Groningen, FC Volendam, RKC Waalwijk, FC Utrecht, Go Ahead Eagles en Vitesse. Vanaf 09:00 uur kunnen seizoenkaarthouders, leden van Het Legioen en Junioren Kameraadjes kaarten (bij)bestellen.

Op vrijdag 2 december kunnen de overige supporters kaarten kopen. Zij kunnen die dag vanaf 18:00 uur tickets bestellen voor (een van) deze acht thuiswedstrijden.

Per seizoenkaart of lidmaatschap kan een onbeperkt aantal kaarten worden (bij)besteld voor de wedstrijd tegen NEC, FC Groningen, FC Volendam, RKC Waalwijk en Go Ahead Eagles. Voor Feyenoord - AZ en Feyenoord - Vitesse geldt dat er maximaal vier kaarten kunnen worden (bij)besteld. Voor Feyenoord - FC Utrecht kun je maximaal twee kaarten (bij)bestellen.

De kaartverkoop zal volledig via de officiële Feyenoord Ticketshop lopen.

Lees ook

OVERZICHT | KNVB maakt programma bekend voor tweede seizoenshelft

De KNVB heeft donderdagmiddag op de website het competitieprogramma van speelronde 21 tot en met 32 voor het seizoen 2022-2023 bekend gemaakt. Op 6 januari wordt de Eredivisie weer herstart met de wedstrijd tussen FC...

Lees meer over:

Discussieer mee! Start de discussie!

Gast2572364148

Je plaatst een bericht als Gast2572364148