Dilrosun: 'De trainer zei gewoon dat dit Feyenoord onwaardig was de eerste helft'

31 reacties 31
Zaterdag speelde Feyenoord de competitiewedstrijd tegen Fortuna Sittard. De Rotterdammers kwamen niet verder dan een gelijkspel. In De Kuip werd het 1-1. Na afloop reageerde Javairo Dilrosun op de wedstrijd. 'Het was een matige eerste helft', zegt Dilrosun na afloop tegen ESPN. 'Bijna alles ging fout. Fortuna die goed probeerde op te bouwen, ook gedurfd. De 0-1 viel een beetje ongelukkig. Maar ik denk dat Fortuna ons wel goed heeft bespeeld in de eerste helft.' Na rust speelde Feyenoord beter. 'In de rust in de kleedkamer dan praat je met elkaar wat je beter moet doen. De trainer zei gewoon dat dit Feyenoord onwaardig was de eerste helft. Dat we echt een tandje bij moesten zetten om een goed resultaat neer te leggen.' Uiteindelijk maakte Feyenoord de 1-1, wat uiteindelijk de eindstand was.