HUURLINGEN | Baldé beleeft aparte avond in Den Bosch

9 reacties 9
Ook in het seizoen 2022-2023 worden er weer een aantal spelers verhuurd door Feyenoord aan andere clubs. Veelal voor het op doen van meer ervaring en soms omdat spelers geen kans krijgen in het eerste en toch moeten spelen. Het betreft met name spelers uit het O-21 elftal. In dit artikel worden de verrichtingen statistisch weergegeven. Zo krijgt men een goed beeld over de verrichtingen van de verschillende verhuurde spelers. Francesco Antonucci (FC Volendam) [i]Vitesse – FC Volendam 1-1[/i] Francesco Antonucci is geblesseerd. Cole Bassett (Fortuna Sittard) [i]Fortuna Sittard – Excelsior 1-0[/i] Cole Bassett bleef de gehele wedstrijd op de bank. Mark Diemers (FC Emmen) [i]Go Ahead Eagles – FC Emmen 2-0[/i] De middenvelder is een van de spelers uit de vaste basiself van FC Emmen. Ook tegen Go Ahead Eagles speelde hij de hele wedstrijd. De middenvelder was erg sterk in de passing. Hij had een passnauwkeurigheidspercentage van 85%. Daarnaast was hij sterk in de duels. Hij won zeven van de vijf grond duels en verloor twee duels in de lucht. Ook verloor hij veertienmaal de bal. Hij schoot driemaal op doel. Diemers kreeg een 6,6 op Sofascore. Lennard Hartjes (Roda JC) [i]FC Eindhoven- Roda JC 3-3[/i] Hartjes speelde één helft mee in de wedstrijd tegen FC Eindhoven. Hij had een passnauwkeurigheidspercentage van 71%. De middenvelder won twee van de drie duels die hij aanging en verloor vijfmaal de bal. Hartjes kreeg een 6,4 op Sofascore. Denzel Hall (ADO Den Haag) [i]PEC Zwolle – ADO Den Haag 1-2[/i] Hall is een vaste waarde binnen het elftal van Dirk Kuyt. Ook tegen Zwolle speelde hij de hele wedstrijd. ADO won de wedstrijd met 1-2. Hall was verdedigend erg sterk en won al de duels die hij aanging. Hij verloor elfmaal de bal en 80% van de passes kwamen aan. Hall kreeg een 7,0 op Sofascore. Naoufal Bannis (FC Eindhoven) [i]FC Eindhoven – Roda JC 3-3[/i] De aanvaller zat vanwege lichte klachten niet bij de selectie. Marouan Azarkan (Excelsior) [i]Fortuna Sittard – Excelsior 1-0[/i] Marouan Azarkan is geblesseerd. Aliou Baldé (FC Dordrecht) [i]Helmond Sport – FC Dordrecht 2-1[/i] Baldé beleefde een rare middag in Helmond. De aanvaller scoorde een doelpunt en werd met rood van het veld gestuurd. De aanvaller speelde tot de rode kaart een goede wedstrijd. Hij won de helft van de duels die hij aanging en was met een percentage van 78% redelijk vast in de passing. Hij schoot eenmaal op doel waar het doelpunt uit kwam. Baldé verloor zevenmaal de bal. Baldé kreeg een 6,9 op Sofascore. Thijs Jansen (TOP OSS) [i]FC Den Bosch – TOP Oss 4-1[/i] Jansen beleefde als keeper een vervelende avond in Den Bosch. Hij maakte zes reddingen en ving driemaal een hoge bal, maar kreeg ook vier tegengoals te verwerken. Jansen kreeg een 6,2 op Sofascore. Christian Conteh (Dynamo Dresden) [i]SG Dynamo Dresden - FC Ingolstadt 04[/i] Conteh zat vanwege een blessure niet bij de selectie. Robert Bozenik (Boavista FC) [i]Boavista – Sporting 2-1[/i] De aanvaller maakt de afgelopen wedstrijden weer wat meer minuten voor Boavista. Dit keer speelde hij 76 minuten mee. Hij schoot eenmaal op doel en was verder weinig bij het spel betrokken. Hij gaf zeven passes waarvan er vier aankwamen en won twee van de zes duels die hij aanging. Hij verloor driemaal de bal. Bozeník kreeg een 6,8 op Sofascore.