Feyenoord walst in De Kuip over SK Sturm Graz heen

49 reacties 49
Feyenoord heeft donderdagavond gewonnen van SK Sturm Graz. In De Kuip werd het 6-0 voor de Rotterdammers. Alireza Jahanbakhsh scoorde twee keer, Dávid Hancko, Danilo, Santiago Gimenez en Oussama Idrissi scoorden één keer. De Rotterdammers begonnen de wedstrijd goed. Jahanbakhsh opende de score al in de negende minuut. Na 31 minuten spelen maakte Dávid Hancko zijn eerste doelpunt in het shirt van Feyenoord. Danilo maakte na een prachtige aanval de 3-0, en voor rust maakte Jahanbakhsh zijn tweede, waardoor de Rotterdammers met 4-0 de rust in gingen. Feyenoord startte ook in de tweede helft goed. Gimenez kwam in de ploeg en scoorde in de 66e minuut de 5-0. Idrissi zorgde voor de eindstand met de 6-0.