Dilrosun: 'Ik denk dat we het goed hebben omgedraaid en dat we een goede wedstrijd hier hebben gespeeld'

10 reacties 10
Feyenoord wist zaterdagavond te winnen van Go Ahead Eagles. In Deventer werd het 3-4 voor de Rotterdammers. Javairo Dilrosun wist zijn doelpuntje mee te pikken. Na afloop gaf de aanvaller aan dat het wel oké ging. 'De eerste helft maakte Go Ahead Eagles het ons heel moeilijk, met de fans er ook achter', zegt Dilrosun tegen ESPN. Volgens de aanvaller laten de Rotterdammers na de eerste 20 tot 25 minuten zien dat het goed voetbal kan spelen en dat het een goede ploeg is. 'Eigenlijk heb ik, ik weet niet van het team, maar heb ik altijd het gevoel gehad dat we deze wedstrijd gewoon zouden worden. Ik denk dat we het goed hebben omgedraaid en dat we een goede wedstrijd hier hebben gespeeld. Jammer drie goals. Als je 3-4 wint kun je gewoon tevreden zijn.' Dilrosun krijgt de vraag hoe hij vindt hoe de eerste periode bij Feyenoord is. 'Ik vind het oké gaan. Het is natuurlijk mijn eerste keer in de Eredivisie. Ik wist niet wat ik er van moest verwachten.'