'Feyenoord heeft dit seizoen wel een paar spelers aangetrokken die die smaakmaker kunnen zijn'

'Feyenoord heeft dit seizoen wel een paar spelers aangetrokken die die smaakmaker kunnen zijn'

Feyenoord trok deze zomerstop een aantal spelers aan. In de voorbeschouwing op het nieuwe Eredivisie seizoen gaat RTV Rijnmond in op de transfers die bij Feyenoord plaats hebben gevonden. Dennis van Eersel laat zijn licht schijnen. "Gezien de inkomende transfers zal Feyenoord dit seizoen langer mee doen, maar uiteindelijk toch weer op de derde plaats eindigen."


Van Eersel krijgt de vraag wie is de beste inkomende transfer is. "Ook gezien de transfersom moet ik gaan voor Quinten Timber, maar dan moet je het wel allemaal waarmaken, maar daar heb ik vertrouwen in", aldus Van Eersel in de vooruitblik van RTV Rijnmond. "Feyenoord heeft veel nieuwe spelers gehaald dit seizoen veel klasse ook, Szymański noem ik nog niet eens, Gimenez, Dilrosun, Idrissi kan natuurlijk een hit worden."

Toch denken ze dat Feyenoord nog niet klaar is. "Feyenoord heeft nog twee linksbacks nodig, een buitenspeler gaat er nog bijkomen en dat is er van uitgaande dat er geen spelers meer gaan vertrekken, want dat zal Feyenoord dan ook weer willen oplossen", aldus Van Eersel. Er zijn veel spelers vertrokken, wie gaan ze het meest missen? "Voor nu denk ik dat dat Malacia is, vorig seizoen speelde hij alles en toen was er al geen back-up, maar de vervanging wordt een lastige."

Wie wordt de smaakmaker van het volgende seizoen? "Feyenoord heeft dit seizoen wel een paar spelers aangetrokken die die smaakmaker kunnen zijn. Als je zo'n Szymański ziet met die linker, dat kan een smaakmaker worden. Idrissi als hij zijn oude niveau weer haalt. En er is er eentje, hij heeft nog geen minuut gespeeld. Als er eentje is die de lieveling van het publiek kan worden is het Santiago Gimenez. Bij zijn eerste persconferentie zag ik al wat van die speelsheid en persoonlijkheid die hij laat zien. Als hij zijn enthousiasme over kan brengen op het veld verwacht ik veel van hem."

FR-Fans.nl mini poll

Van welke inkomende transfer verwacht jij het meeste dit seizoen?

1 stemmen

Discussieer mee! 99 reacties

Gast8968878237

Je plaatst een bericht als Gast8968878237