Feyenoord Onder 16 wint van Vitesse en plaatst zich voor bekerfinale

1 reactie 1
Bron: Feyenoord.nl
Feyenoord Onder 16 heeft zich geplaatst voor de bekerfinale van aankomende zaterdag. De ploeg van Brian Pinas en Robin van Persie versloeg op eigen veld de leeftijdsgenoten van Vitesse met 3-2 en plaatste zich met de overwinning voor de finale van de beker, deze wedstrijd wordt aankomende zaterdag gespeeld in Alkmaar tegen AZ. De Rotterdammers begonnen goed aan de wedstrijd, zo valt te lezen op Feyenoord.nl. Al na drie minuten kwamen de Rotterdammers op voorsprong, maar nog voor rust maakte de ploeg uit Arnhem gelijk. Na rust was Feyenoord de bovenliggende partij en wist het in minuut 59 opnieuw op voorsprong te komen. Vier minuten voor tijd maakte Feyenoord ook nog de 3-1 waarmee het duel werd beslist, ondanks dat Vitesse in de absolute slotfase nog de 3-2 op het scorebord wist te zetten. Scoreverloop: 3' 1-0 Neijenhuis 30’ 1-1 Vitesse 59’ 2-1 Thomas 76’ 3-1 Hiwat 84’ 3-2 Vitesse