Feyenoord Academy | Feyenoord onder 17, 16 en 15 boeken knappe overwinningen

1 reactie 1
Bron: Feyenoord.nl

De jeugdelftallen van Feyenoord zijn ook weer volop bezig met wedstrijden spelen. Afgelopen weekend kwamen de onder 17, 16 en 15 in actie en wisten alle drie te winnen. Op Feyenoord.nl valt een verslag te lezen van de wedstrijden.

Onder 17 pakt volle winst tegen PSV
Feyenoord onder 17 heeft de topper tegen PSV onder 17 overtuigend gewonnen. De Rotterdamers stonden voor rust al met 2-0 voor. Na rust zorgde het team van Davey van den Berg dat de overwinning nooit meer in gevaar kwam. Ondanks dat de Eindhovenaren ook twee keer wisten te scoren.

Feyenoord Onder 17 - PSV Onder 17 4-2 (2-0)
Scoreverloop:
4’ 1-0 Wessels
31’ 2-0 Seintje
49’ 3-0 Neijenhuis (pen.)
81’ 3-1 Verhulst
87’ 4-1 Van den Elshout (pen.)
89’ 4-2 IJssel de Schepper

Opstelling Feyenoord Onder 17
Zon, Ettienne, Schens (80’ Spier), Wessels, Mparaganda, Mojanaga, Boulahrouz (62’ Erat), Agboluaje, Neijenhuis (50’ Treffers), Van den Elshout, Seintje (62’ Van der Ent).

Onder 16 in derby langs Sparta Rotterdam.
Voor Feyenoord Onder 16 stondde stadsderby met Sparta Rotterdam Onder 16 op het programma. De altijd beladen wedstrijd werd op Varkenoord gespeeld en Izu Onunta wist in de slotfase van de eerste helft de score voor de formatie van trainer Erik van der Ven te openen. Pas in de extra tijd van de tweede helft wisten de Rotterdammers van Zuid de wedstrijd te beslissen.

Feyenoord Onder 16 – Sparta Rotterdam Onder 16 3-0 (1-0)
37’ 1-0 Onunta
80+2’ 2-0 Bakkali
80+5’ 3-0 Azaouagh

Opstelling Feyenoord Onder 16
De Mol, Valentijn, Wijks, Roovers, Soewarto, Khan, Nahany (60’ Nirk), Rueck (60’ Amoah), Onunta (80’ Azaouagh), Laarman (70’ Bakkali), Hoepel.

Onder 15 na rust langs AZ
Feyenoord onder 15 heeft de tweede overwinning van het seizoen geboekt. In de uitwedstrijd met AZ was het team van David Toxopeus uiteindelijk met 1-3 te winnen. Met rust keek het elftal nog tegen een achterstand aan.

AZ Onder 15 - Feyenoord Onder 15 1-3 (1-0)
32’ 1-0 Van der Lijcke
58’ 1-1 Faik (pen.)