Nederlands Elftal wint nipt van Wales

69 reacties 69
Het Nederlands Elftal heeft vanavond nipt kunnen winnen van Wales. Zo heeft Oranje de tweede wedstrijd in de UEFA Nations League ook weten te winnen. De wedstrijd eindigde in een 1-2. De wedstrijd leek gespeeld te zijn in Cardiff, maar daar kwam in de extra tijd van de wedstrijd verandering in. De wedstrijd kwam langzaam op gang. In de eerste helft waren er voor beide teams geen grote kansen. In de 50ste wist Teun Koopmeiners te scoren met een droge knal. De assist kwam van de debutant Jerdy Schouten. Tot de 92ste minuut leek er geen vuiltje aan de lucht te zijn voor het Nederlandse Elftal. Wales had geen grote kansen en Oranje leek de wedstrijd rustig uit te kunnen gaan spelen. Hier dacht Rhys Norrington-Davies toch anders over. Hij schoot in de 92ste minuut Wales op gelijke hoogte met Oranje. Dit leek de genadeklap te zijn waardoor de wedstrijd in een gelijkspel zou eindigen. In de 94ste minuut gebeurde het onmogelijke. Wout Weghorst wist Nederland toch naar de overwinning te leiden. De assist kwam deze keer van de Feyenoorder Tyrell Malacia. Opstelling Nederland Flekken, Teze, De Vrij, De Ligt, Hateboer, Koopmeiners, Schouten, Malacia, Lang, Gakpo, Weghorst. Eindstand 1-2 '50 | Koopmeiners '92 | Norrington-Davies '94 | Weghorst