'Ik ben bezig een fundament neer te leggen, zodat als ik hier ooit vertrek, ik wel iets achterlaat voor Feyenoord'

'Ik ben bezig een fundament neer te leggen, zodat als ik hier ooit vertrek, ik wel iets achterlaat voor Feyenoord'

Feyenoord heeft met Frank Arnesen een technisch directeur die de klappen van de zweep kent. Met goede scouting heeft Feyenoord het voor elkaar gekregen om de volgende stap te zetten, de derde plaats in de competitie werd vastgelegd en de finale van de Conference League bereikt.


Arnesen hoopt dat de Rotterdammers winnen en dat hij een drukke zomer krijgt met veel transfers. Hij kijkt uit naar de finale in Tirana, maar kijkt ook verder dan dat. "Ik ben bezig een fundament neer te leggen, zodat als ik hier ooit vertrek, ik wel iets achterlaat voor Feyenoord", aldus Arnesen in VI.nl. Feyenoord wil proberen Sinisterra nog een jaar te houden, met 15 goals en 15 assists weet Arnesen dat zo'n speler niet zomaar te vervangen is.

Arnesen kijkt uit naar volgend seizoen. Concurrenten Ajax en PSV gaan veel spelers verkopen, mogelijk kan Feyenoord de volgende stap zetten richting de top van de Eredivisie. "Bij ons blijft de kern intact en voor de spelers die vertrekken moeten we met de scouting zorgen dat er goede, betaalbare vervangers klaarstaan."

Lees meer over:

Discussieer mee! 73 reacties

Gast6469874029

Je plaatst een bericht als Gast6469874029