Feyenoord sluit fanshop in Spijkenisse

Feyenoord sluit fanshop in Spijkenisse

Feyenoord gaat de fysieke winkel in Spijkenisse sluiten. De fanshop zat vijf jaar onder de rook van Rotterdam, maar de Coronacrisis en de daar op aansluitende veranderende manier van verkoop van retailproducten heeft Feyenoord doen besluiten om de shop te sluiten.


Commercieel directeur Joris van Dijk zag dat de huurovereenkomst van het pand afliep en wilde niet opnieuw een langdurige overeenkomst sluiten: ‘De club acht het niet wenselijk of verantwoord om een nieuwe langdurige overeenkomst voor de huur van een winkelpand aan te gaan in een gebied waar het aantal grote winkelformules mede als gevolg van de coronacrisis aanzienlijk is afgenomen. Ons besluit om ons uit Spijkenisse terug te trekken is jammer, maar biedt de mogelijkheid om aan onze online verkoop en Fanshops in Rotterdam verder te bouwen', zo valt te lezen op Feyenoord.nl.

Feyenoord gaat daarmee van vijf fysieke fanshops naar vier fysieke fanshops. Daarnaast hebben de Rotterdammers ook de digitale fanshop fanshop.feyenoord.nl ook vier fysieke Fanshops. Twee daarvan zitten vlak naast stadion De Kuip en één is gesitueerd in de Rotterdamse binnenstad op het Binnenwegplein. Ook in het Maasstad Ziekenhuis heeft Feyenoord een eigen Fanshop.

Lees meer over:

Discussieer mee! 22 reacties

Gast1810254877

Je plaatst een bericht als Gast1810254877