Dessers: 'Dit is wel echt een heel fijne avond'

20 reacties 20
Feyenoord won donderdagavond knap van Olympique Marseille in de halve finale van de Conference League. Het was weer Cyriel Dessers die belangrijk voor voor de Rotterdammers. De aanvaller scoorde twee doelpunten. Na afloop blikte Dessers terug op de wedstrijd in De Kuip. 'Dit is wel echt een heel fijne avond', zegt Dessers na afloop voor de camera van Veronica. 'We hadden vertrouwen er in dat dit kon gebeuren, dat dit ons kon lukken, maar we zijn nog maar halfweg natuurlijk', doelt de aanvaller op de return van volgende week in Marseille. Feyenoord kwam op een 2-0 voorsprong, maar Olympique Marseille kwam voor de rust nog terug tot 2-2. 'De eerste helft vind ik dat we weinig weggeven en toch krijgen we dan twee goals tegen. Als je dan ziet hoe we dat in de tweede helft herstellen.' Uiteindelijk scoorde Dessers direct na rust de 3-2. 'Ik heb er nu al een paar zo gemaakt. Met goed druk zetten.'