Negativisme wekt op de lachspieren: 'Zullen we de club meteen maar opheffen ook?'

Negativisme wekt op de lachspieren: 'Zullen we de club meteen maar opheffen ook?'

Deze week maakte Feyenoord bekend dat het voorlopig niet door gaat met Feyenoord City. Zowel het nieuwe stadion als vernieuwbouw konden de club niet opleveren wat Feyenoord voor ogen heeft. Dennis te Kloese mocht samen met Pieter Smorenburg het slechte nieuws brengen.


Bij Vandaag Inside op SBS 6 was Valentijn Driessen aangeschoven bij Johan Derksen, René van der Gijp en Wilfred Genee. Dennis te Kloese had geen overtuigende indruk gemaakt, zo meent Derksen: "Wat een lulletje Rozenwater is dat, zeg." Driessen haakt daar op in, "Hij heeft ook helemaal geen ervaring als Algemeen Directeur het is echt een zooitje" de journalist meent te weten dat Feyenoord niet van plan was om Dennis te Kloese als 'AD' aan te stellen. "Het plan was om hem aan te stellen als technisch directeur en Eenhoorn algemeen. Maar Eenhoorn zei nee en Arnesen zat er nog, dus zaten ze met hem opgescheept en toen hebben ze hem maar algemeen directeur gemaakt."

Ondanks de halve finale in de Conference League en de naderende derde plaats in de competitie vreest Driessen voor de toekomst van Feyenoord. Het afblazen van het nieuwe stadion is volgens hem een fatale fout die er voor zorgt dat de Rotterdammers "Geen enkel perspectief hebben." Driessen wordt daarop direct hard uitgelachen door Van der Gijp: "Zullen we de club meteen maar opheffen ook?"

Lees meer over:

Discussieer mee! 93 reacties

Gast302160254

Je plaatst een bericht als Gast302160254