Feyenoord plaatst zich voor halve finale van de Conference League na winst op Slavia Praag

54 reacties 54
Feyenoord heeft donderdagavond gewonnen van Slavia Praag. In Praag werd het 1-3 voor de Rotterdammers. Cyriel Dessers scoorde twee keer, en Luis Sinisterra scoorde één keer. Door de winst van Feyenoord staan de Rotterdammers nu in de halve finale van de Conference League. Al vroeg in de eerste helft kwam Feyenoord op een 0-1 voorsprong door een doelpunt van Cyriel Dessers. Ibrahim Traoré maakte daarna de 1-1. In de tweede helft was het wederom Dessers die de Rotterdammers op voorsprong wist te schieten. Luis Sinisterra maakte er uiteindelijk 1-3 van. Door de overwinning staat Feyenoord nu in de halve finale van de Conference League, waar het gaat opnemen tegen Olympique Marseille.