'Het leek een volksfeest te worden, maar wat ik zei, het werd daarna een anticlimax'

Bron: Rijnmond.nl
Feyenoord speelde donderdagavond in De Kuip gelijk tegen Slavia Praag. De Rotterdammers leken vlak voor tijd nog de overwinning binnen te slepen, maar in de blessuretijd was het Slavia Praag die de 3-3 wisten te maken. Dennis van Eersel van Rijnmond zag de wedstrijd. 'Een enorme anticlimax in De Kuip', zegt Van Eersel in zijn analyse voor Rijnmond, dat is geplaatst op de Youtube pagina van Rijnmond. 'Het leek een waar spektakelstuk te worden. Ja dat is het qua doelpunten ook nog steeds', doelt de journalist op de zes doelpunten. Feyenoord kwam op voorsprong in de eerste helft, maar vlak voor de rust kwamen de Tsjechen terug op 1-1. Een discutabel doelpunt omdat het op buitenspel leek, zag ook Van Eersel. 'Uit het niets eigenlijk viel de 1-1. Een doelpunt wat nooit had mogen tellen, maar er is geen VAR in de Conference League.' Orkun Kökçü zette Feyenoord in de 86e minuut op een 3-2 voorsprong, maar in de extra tijd was het Ibrahim Traoré met de gelijkmaker. 'Het leek een volksfeest te worden, maar wat ik zei, het werd daarna een anticlimax. Feyenoord zal de koppies weer moeten oprichten, om die 3-3 van deze week toch om te zetten in een plaats in de halve finale. Dat moet dan volgende week gebeuren in en tegen Praag', weet Van Eersel.