HUURLINGEN | Azarkan met schitterende goal en mooie assist belangrijk voor Excelsior

Sinds de winterstop zijn er meerdere spelers verhuurd aan verschillende clubs. Het aantal verhuurde spelers is dus groter dan voor de winterstop. Dat maakt het extra interessant om het huurlingenartikel wekelijks te bekijken. Wekelijks maken wij een overzicht van de prestaties van iedere huurspeler. Het artikel lees je iedere dinsdag om 18:15 op www.fr-fans.nl. Azarkan was deze week belangrijk en een geweldig duel van Excelsior en Conteh was belangrijk voor FC Dordrecht. Ook waren er inhaalwedstrijden vanwege de storm van een aantal weken geleden. Christan Conteh (FC Dordrecht) [i]FC Dordrecht – Jong Ajax 3-3[/i] FC Dordrecht speelde een wedstrijd tegen Jong Ajax. Lang leek het erop dat de Dordtenaren er met de overwinning van door zouden gaan, maar Ajax maakte in blessuretijd vanuit een penalty de gelijkmaker. Conteh was belangrijk voor Dordrecht deze wedstrijd. In de 81 minuten die hij speelde tegen Jong Ajax gaf hij twee assists. Hij schoot eenmaal, dit schot was niet op doel. De aanvaller was 33 keer bij het spel betrokken en had een passnauwkeurigheid van 40%. Hij had vier succesvolle dribbels uit vijf pogingen. Hij won acht van de vijftien duels die hij aanging en verloor vijftien keer de bal. De aanvaller had één interceptie en twee tackles in verdedigend opzicht. De buitenspeler kreeg een 7,9 op Sofascore. [i]FC Dordrecht – Top Oss 1-0[/i] FC Dordrecht speelde gisterenavond tegen TOP Oss een inhaalwedstrijd. De wedstrijd ging in eerste instantie niet door vanwege de storm. FC Dordrecht beleefde een prima avond en won van de ploeg uit Oss. Conteh speelde 56 minuten mee tijdens deze wedstrijd. Hij had twee succesvolle dribbels uit drie pogingen en was 33 keer bij het spel betrokken. De aanvaller had een passnauwkeurigheid van 67% en daarbij zaten twee belangrijke passes. De buitenspeler won vier van de tien duels die hij aanging en verloor vijftien keer de bal. Conteh kreeg een 6,7 op Sofascore. Achraf El Bouchataoui (RKC Waalwijk) [i]RKC Waalwijk - SC Heerenveen 0-0[/i] RKC speelde een wedstrijd tegen sc Heerenveen. El Bouchataoui kreeg tijdens deze wedstrijd weer eens de kans in de basis. Hij speelde 61 minuten. Hij was 65 keer bij het spel betrokken. De middenvelder had een passnauwkeurigheid van 89% en had twee belangrijke passes. Daarvan waren vijf lange ballen en één crosspass. Hij won drie van de zes duels die hij aanging en verloor dertien keer de bal. Hij maakte vier keer een aanval onschadelijk en had één interceptie. El Bouchataoui kreeg een 7,1 op Sofascore Marouan Azarkan (Excelsior Rotterdam) [i]FC Volendam – Excelsior 2-5[/i] Excelsior speelde een geweldige wedstrijd tegen FC Volendam. De Rotterdammers wonnen met 2-5 van Volendam en speelden een erg goede wedstrijd. Azarkan was zoals gewoonlijk belangrijk voor Excelsior. De aanvaller scoorde eenmaal en had een assist bij de fantastische goal van Thijs Dallinga. De aanvaller was 36 keer bij het spel betrokken. Hij had een passnauwkeurigheid van 50%. Hij schoot tweemaal op doel. De buitenspeler won twee van de vijf duels die hij aanging en verloor vijftien keer de bal. Hij had zeven verdedigende acties. Azarkan kreeg een 8 op Sofacsore. Francesco Antonucci (FC Volendam) [i]FC Volendam – Excelsior 2-5[/i] FC Volendam beleefde een vervelende avond tegen Excelsior. Antonucci speelde sinds lange tijd weer eens een hele wedstrijd. Hij was 85 keer bij het spel betrokken. Hij gaf drie belangrijke passes. Daarvan waren twee crossballen en zes lange ballen. Hij schoot driemaal op doel en had drie succesvolle dribbels uit zeven pogingen. De middenvelder won zes van de vijftien duels. Hij verloor negentien keer de bal. De middenvelder was betrokken bij drie verdedigende acties. Antonucci kreeg een 6,9 op Sofascore. [i]FC Emmen – FC Volendam 4-1[/i] FC Volendam speelde een inhaalwedstrijd tegen FC Emmen. De wedstrijd werd afgelast vanwege de storm. De Volendammers beleefden een frustrerende avond op de Oude Meerdijk. Antonucci speelde één helft mee. Hij kwam zeventien keer in het spel voor en had een passnauwkeurigheid van 67%. Hierbij zat één belangrijke pass en één lange bal. De middenvelder verloor zevenmaal de bal en won geen van de drie duels die hij aanging. Antonucci kreeg een 6 op Sofascore. Naoufal Bannis (NAC Breda) [i]NAC Breda – De Graafschap 2-0[/i] Bannis zat niet bij de selectie vanwege een Coronabesmetting, dat meldt Feyenoord-Watch op Twitter. [i]SC Telstar -NAC Breda 1-4[/i] De aanvaller zat niet bij de selectie. Róbert Boženík (Fortuna Düsseldorf 95) [i] SC Paderborn 07 – Fortuna Dusseldorf 1-1[/i] Boženík zat niet bij de selectie vanwege een Coronabesmetting, dat meldt Feyenoord-Watch op Twitter. Mark Diemers (Hannover 96) [i]Hannover 96 – 1. FC Nürnberg 0-3[/i] Hannover speelde een vervelende wedstrijd thuis tegen Nürnberg. De Duitse club ging met 0-3 onderuit. Diemers speelde 84 minuten mee in de wedstrijd. Hij was 69 keer bij het spel betrokken en had een passnauwkeurigheid van 80%, daar zat een belangrijke pass bij. De middenvelder won vijf van de negen duels die hij aanging en had één succesvolle dribbel uit drie pogingen. Hij had zes verdedigende acties. Diemers kreeg een 6,5 op Sofascore. Aliou Baldé (Waasland Beveren) [i]KMSK Deinze – Waasland Beveren 3-3[/i] Baldé speelde elf minuten mee. Verder zijn er geen statistieken bekend.