Hete transferzomer op komst: 'Dat is eigenlijk nog nooit gebeurd in de geschiedenis'

Hete transferzomer op komst: 'Dat is eigenlijk nog nooit gebeurd in de geschiedenis'

In de Voetbalpodcast van de NOS wordt zoals gebruikelijk op de maandag de huidige stand van zaken besproken in de Eredivisie. Hierin komt natuurlijk ook Feyenoord voorbij. De Rotterdammers wisten met de hakken over de sloot te winnen van PEC Zwolle en moesten dat zonder Justin Bijlow doen.


De keeper is in het verleden meer dan eens geblesseerd is geweest en de heren van de podcast hopen dat deze blessure geen streep door zijn basisplaats in Oranje gaat zetten. "Het is altijd hopen dat Bijlow fit is want die selectie is wel een realitycheck met Drommel, Krul en Flekken. Als Cillessen er bij zit zal die misschien wel basis staan", zo klinkt het. Sinds dit seizoen heeft Feyenoord weer eens kapitaal op het veld staan met spelers als Marcos Senesi, Tyrell Malacia, Luis Sinisterra en Orkun Kökçü. Arno Vermeulen weet dat er minimaal één grote uitgaande transfer wordt verwacht. "Ze hebben nu vier transferperiodes niemand verkocht voor een substantieel bedrag. Dat is eigenlijk nog nooit gebeurd in de geschiedenis."

Volgens Vermeulen speelt het feit dat zowel de nummer één als de nummer twee in de eredivisie aan het einde van seizoen 23/24 de Champions League in gaat. De commentator verwacht dan ook dat zowel AZ, PSV als Feyenoord alles op alles zullen zetten voor extra gegarandeerde Champions League plek. Tot slot bespreken de heren het dramatische niveau van de scheidsrechters in Nederland. Het gat na Danny Makkelie is enorm zien de heren, ook doelend op de niet gegeven rode kaart voor Maikel van der Werff van Zwolle.

Discussieer mee! 29 reacties

Gast2556475104

Je plaatst een bericht als Gast2556475104