Dessers: 'Ik vind het wel echt een spitsengoal'

Cyriel Dessers was zondag wederom belangrijk voor Feyenoord. De aanvaller scoorde het winnende doelpunt voor de Rotterdammers. In Zwolle werd het 1-2 voor Feyenoord. Dessers was na afloop van de wedstrijd blij met zijn doelpunt. 'Dit is waar je van droomt als voetballer om beslissende goals te maken', zegt Dessers voor de camera van ESPN. Feyenoord kwam wederom op achterstand. 'Vandaag was zeker de tweede helft heel moeizaam vond ik. Dat je dan toch nog zo kan winnen dan voelt dat wel heel goed.' De aanvaller zag dat Feyenoord de eerste twintig minuten het goed onder controle had. Daarna zette PEC Zwolle dingen om kregen de Rotterdammers het lastiger. Toch wist Dessers het winnende doelpunt te maken. 'Hij viel goed. Ik zag niet precies waar de goal was. Ik denk gewoon ik pak hem uit de draai. Ik zie hem echt fantastisch binnen vliegen eigenlijk. Ik vind het wel echt een spitsengoal.'