HUURLINGEN | Bannis trefzeker voor winnend NAC Breda

Sinds de winterstop zijn er meerdere spelers verhuurd aan verschillende clubs. Het aantal verhuurde spelers is dus groter dan voor de winterstop. Dat maakt het extra interessant om het huurlingenartikel wekelijks te bekijken. Wekelijks maken wij een overzicht van de prestaties van iedere huurspeler. Het artikel lees je iedere dinsdag om 18:15 op www.fr-fans.nl. Deze week scoorden Bannis en Azarkan beiden een doelpunt, ook Conteh kreeg weer speelminuten. Christan Conteh (FC Dordrecht) [i]Roda JC - FC Dordrecht 4-0[/i] FC Dordrecht kreeg deze week een grote nederlaag te verwerken tegen Roda JC. In de wedstrijd tegen Roda JC speelde Conteh 79 minuten mee. Net als FC Dordrecht als geheel, speelde Conteh niet veel klaar tegen Roda JC. De aanvaller had een succesvolle dribbel uit twee pogingen en een passnauwkeurigheid van 50%. Verder won hij drie van de zes duels die hij aanging. Hij was 21 keer bij het spel betrokken en had één interceptie. Hij verloor elf keer de bal. Conteh kreeg een 6,4 op Sofascore. Bij Roda scoorde oud-Feyenoorder Dylan Vente drie doelpunten. Achraf El Bouchataoui (RKC Waalwijk) [i]Ajax - RKC Waalwijk 3-2[/i] De middenvelder bleef de gehele wedstrijd op de bank. Marouan Azarkan (Excelsior Rotterdam) [i]Excelsior – FC Den Bosch 4-0[/i] Excelsior wist de wedstrijd tegen FC Den Bosch met gemak te winnen. Azarkan speelde 75 minuten mee in de wedstrijd tegen FC Den Bosch. Hij wist eenmaal te scoren. De aanvaller was 58 keer bij het spel betrokken. Hij had een passnauwkeurigheid van 74 procent en had vijf belangrijke passes. De aanvaller creëerde een grote kans. De buitenspeler verloor twintig keer de bal. Hij had één succesvolle dribbel uit drie pogingen. De aanvaller won vier van de acht duels die hij aanging. Hij werd twee keer voor buitenspel afgevlagd. Azarkan kreeg een 8 op Sofascore Francesco Antonucci (FC Volendam) [i]VVV- Venlo - FC Volendam 0-0[/i] FC Volendam heeft de wedstrijd tegen VVV-Venlo niet weten te winnen. Antonucci speelde een helft mee tegen VVV. De middenvelder was 43 keer bij het spel betrokken. Hij had een passnauwkeurigheid van 91% en had twee belangrijke passes. De Belg schoot tweemaal op doel en verloor zevenmaal de bal. Hij won twee van de drie duels die hij aanging. Antonucci kreeg een 7,1 op Sofascore Naoufal Bannis (NAC Breda) [i]MVV Maastricht - NAC Breda 1-2[/i] NAC Breda heeft de uitwedstrijd tegen MVV Maastricht gewonnen. Bannis was belangrijk. Hij maakte het eerst doelpunt. De aanvaller speelde 79 minuten mee in het duel tegen MVV. Hij was 46 keer bij het spel betrokken. Hij had een passnauwkeurigheid van 77% en had een belangrijke pass. De aanvaller schoot vijfmaal, waarvan er dus een doel trof. Daarnaast miste hij een grote kans. Hij verloor elfmaal de bal. De spits had een interceptie. Bannis kreeg een 7,1 op Sofascore. Róbert Boženík (Fortuna Düsseldorf 95) [i]Fortuna Dusseldorf – FC Ingolstadt 3-0[/i] De Slowaak speelde vijf minuut mee. Mark Diemers (Hannover 96) [i]SV Sandhausen - Hannover 96 3-1[/i] Hannover 96 heeft het duel met SV Sandhausen niet weten te winnen. Diemers speelde de gehele wedstrijd. De middenvelder was 79 keer bij het spel betrokken en had een passnauwkeurigheid van 88%. Hij speelde zes lange ballen. De middenvelder won twee van de zes duels die hij aanging. Hij verloor vijftienmaal de bal en wist een aanval onschadelijk te maken. Diemers kreeg een 6,5 op Sofascore. Aliou Baldé (Waasland Beveren) [i]Waasland Beveren – Royal Excelsior Virton 3-1[/i] Baldé bleef de gehele wedstrijd op de bank.