EREDIVISIE | FC Twente speelt gelijk tegen Go Ahead Eagles

EREDIVISIE | FC Twente speelt gelijk tegen Go Ahead Eagles

[center][/center]Feyenoord speelt vanmiddag in de drieëntwintigste speelronde thuis tegen SC Cambuur uit Leeuwarden. De Friezen hebben een geweldige eerste seizoenshelft achter de rug en staan daardoor op een verdienstelijke negende plek. In de Kuip gaat Feyenoord er echter vol voor om de aansluiting met de top twee te behouden en daarnaast (eindelijk weer) een volle Kuip te vermaken.


Op deze Eredivisiezondag staan er echter nóg vier wedstrijden op het programma. Concurrent PSV neemt het thuis op tegen het kwakkelende sc Heerenveen. De Friezen doen het doorgaans goed tegen de Eindhovenaren, maar het gemis van Veerman en Veerman (Joey en Henk) doet zich hard voelen. Hopelijk kan de ploeg van Ole Tobiasen toch zozrgen voor een stunt.

Een andere wedstrijd om in de gaten te houden is FC Utrecht tegen Vitesse. Beide ploegen loeren naar boven en hopen het in de resterende wedstrijden Feyenoord nog moeilijk te maken. Of dat realistisch is is een andere vraag, het gat met Feyenoord is respectievelijk dertien en twaalf punten. In dat kader kijkt de ploeg van Arne Slot uiteraard ook aandachtig naar het duel van FC Twente vanmiddag.

Het volledige programma van de Eredivisie is als volgt:
12:15 PEC Zwolle - FC Groningen 1-1
14:30 Feyenoord - SC Cambuuur 3-1
14:30 FC Twente - Go Ahead Eagles 2-2
16:45 PSV - sc Heerenveen 3-1
16:45 Utrecht - Vitesse 1-1

Lees meer over:

Discussieer mee! 14 reacties

Gast9651297125

Je plaatst een bericht als Gast9651297125