Den Ouden: 'Dan ben ik heel benieuwd hoe lang Feyenoord hem gaat houden'

Den Ouden: 'Dan ben ik heel benieuwd hoe lang Feyenoord hem gaat houden'

Feyenoord won de wedstrijd van NEC in Nijmegen redelijk gemakkelijk met 1-4. Met name de tweede helft was van een hoog niveau waarin de normaal zo georganiseerde NEC verdediging werd overlopen. In het actualiteitenprogramma FC Rijnmond op Rijnmond bespreken Bart Nolles, Vincent Schildkamp, Sinclair Bischop en Geert den Ouden onder andere de wedstrijd.


Geert den Ouden noemt een eventuele overstap van de bank van Spartak Moskou naar de bank van Feyenoord op z'n zachtst gezegd opmerkelijk: "Ik zou het bijzonder vinden als hij dat zou doen." Bart Nolles vraagt zich af of de transfer van Hendrix geen slecht signaal is richting de jeugdopleiding, Vincent Schildkamp is het daar mee eens: "Het staat wel haaks op hetgeen wat twee jaar geleden werd gepresenteerd. Dat er meer ingezet wordt op Jong Feyenoord. Daar kun je wel vraagtekens bijzetten zeker als je kijkt ook naar de transfers van Wålemark en Basset. Dat zijn jonge spelers die kapitaal kunnen opleveren Hendrix is dat niet."

Tegen NEC wist Alireza Jahanbakhsh iets van zijn klasse te laten zien. De Iraanse international had een groot aandeel met een goal, assist en versierde penalty. Schildkamp snapt wel dat Slot zo lang blijft vasthouden aan de rechtsbuiten gezien zijn kwaliteiten: "Uiteindelijk gaat die jongen echt wel leveren." Bischop is ook overtuigd, maar Den Ouden niet. "Is die ene goal tegen NEC dan een verlossing, is het daar niet een beetje te vroeg voor?" Die wedstrijd tegen NEC leverde wel een blessure op voor Lutsharel Geertruida. Volgens Bischop is die blessure waarschijnlijk niet al te serieus: "Er is nog niks bekend maar de verwachting is dat tegen Sparta iedereen er weer bij is."

Eén van de opvallendste spelers tegen NEC was Orkun Kökçü. De Turkse middenvelder speelde een negatieve hoofdrol bij het tegendoelpunt, maar revancheerde zich met twee goals. De effectiviteit van Kökçü laat nog te wensen over volgens de heren. Den Ouden voorspelt de middenvelder wel een grote toekomst: "Als hij dat straks ook gaat krijgen dan ben ik heel benieuwd hoe lang Feyenoord hem gaat houden." Bischop weet dat de creatieve middenvelder zelf ook graag op den duur een mooie transfer wil maken: "De wens is er om de stap te maken, hij heeft zelf ook een voorkeur voor de Premier League."

FR-Fans.nl mini poll

Kökçü gaat Feyenoord's transferrecord verbreken

0 stemmen

Discussieer mee! 28 reacties

Gast4164288687

Je plaatst een bericht als Gast4164288687