Gaat Kökçü tegen NEC één keer of meer op doel schieten, en zet je daar op in, dan krijg je 2 keer je inzet terug!

Gaat Kökçü tegen NEC één keer of meer op doel schieten, en zet je daar op in, dan krijg je 2 keer je inzet terug!

Het artikel hieronder is een gesponsord artikel. Let op: Gokken kan verslavend zijn, speel bewust 18+, hands24x7.nl.


Zondag speelt Feyenoord in de Eredivisie de wedstrijd tegen NEC. Vorige week verloren de Rotterdammers nog van Vitesse, waardoor koploper PSV en nummer twee Ajax verder weg konden lopen. Feyenoord gaat zondag proberen de drie punten mee naar huis te nemen. Je kunt nu inzetten op deze wedstrijd in de Eredivisie.

Bookmaker Bet365 denkt dat Feyenoord zondag zal gaan winnen van NEC. Zet je in op een overwinning voor Feyenoord, krijg je 1,40 keer je inzet terug. Een gelijkspel levert 5,00 keer je inzet op, en een overwinning van NEC levert je 7,50 keer je inzet op.

Schoten op doel
De verwachting is dat Bryan Linssen weer in de basis zal starten. Denk jij dat hij vaak op doel gaat schieten? Als je daarop inzet, en de aanvaller van de Rotterdammers schiet meer dan 1,5 keer op doel, dan krijg je 2,50 keer je inzet terug. Zet je in dat Orkun Kökçü meer dan 0,5 keer op doel schiet tegen NEC, en de middenvelder doet dat, dan krijg je 2,00 keer je inzet terug.

Patrik Wålemark zit waarschijnlijk zondag voor het eerst bij de wedstrijdselectie. De aanvaller kan dan zijn eerste minuten maken voor Feyenoord. Denk je dat hij zondag meteen gaat scoren, dan krijg je 2,75 keer je inzet terug. Zet je in op een doelpunt voor Linssen, dan krijg je ook 2,75 keer je inzet terug. Een doelpunt van verdediger Gernot Trauner levert 12,00 keer je inzet op.

Benieuwd naar alle odds van de wedstrijd tussen NEC en Feyenoord op Bet365? Klik dan hier!

Lees meer over:

Het is niet mogelijk om op dit bericht te reageren.