De kranten: 'Dekselse Dessers'

De kranten: 'Dekselse Dessers'

Feyenoord maakte het zichzelf gisteren niet makkelijk. Nadat Slavia Praag op 1-0 was gekomen, Bryan Linssen uitviel en invaller Cyriel Dessers de 1-1 maakte, ging er een hoop mis. Guus Til kreeg een terechte rode kaart voor een keiharde overtreding en tot overmaat van ramp maakte Ofir Marciano ook nog een blunder waardoor de Tsjechen op 2-1 kwamen. Maar toch wist de Belgische spits in wederom de blessuretijd nog een keer het net te vinden en daarmee overwintert Feyenoord in Europa.


De Telegraaf zag dat Feyenoord wederom een goudhaantje had in Dessers. De spits met Nigeriaanse roots wordt zelfs al vergeleken met cultheld Mike Obiku. Dessers zorgde er volgens het dagblad voor dat de zwaar tegenvallende Marciano toch nog een prettige avond beleefde. Beide goals van de spits leken op een goede samenwerking met Robin van Persie, die elke dag met de spits op het veld staat en bijzonder gecharmeerd is van de Belg.

Ook Het Algemeen Dagblad zag dat het weer de 'dekselse Dessers' was die Feyenoord hielp. De spits scoorde twee keer en redde daarmee niet alleen Feyenoord, maar ook zijn ploeggenoten Guus Til en Ofir Marciano, aldus het dagblad. Dessers was zelfs zo goed bij de les dat hij na het laatste fluitsignaal eerst zijn doelman omhelsde en toen pas richting het hossende uitvak ging. Daarmee stelde de Rotterdammers voor het eerst sinds 2014 Europese overwintering veilig.

Lees meer over:

Discussieer mee! 36 reacties

Gast4970701734

Je plaatst een bericht als Gast4970701734