Van Eersel: 'Dit team weigert gewoon om te verliezen'

Bron: Rijnmond.nl
Feyenoord heeft zich donderdagavond geplaatst voor de volgende ronde van de Conference League. In Praag speelden de Rotterdammers met 2-2 gelijk tegen Slavia Praag. Feyenoord had genoeg aan een punt om te overwinteren. Lange tijd leek het er op dat Feyenoord zou gaan verliezen, maar Cyriel Dessers wist in blessuretijd de gelijkmaker binnen te koppen. 'Dit team weigert gewoon om te verliezen', zegt Dennis van Eersel in de analyse van Rijnmond die is geplaatst op de Youtube pagina van Rijnmond. 'En pakt hier terwijl alles tegen zit een resultaat in Praag.' Slavia Praag kwam in de eerste helft op een 1-0 voorsprong, ondanks dat de Rotterdammers eigenlijk goed begonnen aan de wedstrijd. Dessers maakte de 1-1. 'Technisch ook heel knap hoe hij weg draait en in de korte hoek schiet', zegt Van Eersel over dat doelpunt. Vervolgens kwam Slavia Praag op een 2-1 voorsprong, maar weer was het Dessers die de gelijkmaker wist te maken. 'Heel bewust zorgde hij voor een gigantisch feest. In dat uitvak maar ook op de bank bij Feyenoord en bij de spelers.'