Dessers: 'Dan neem ik het mezelf ook wel deels kwalijk'

Dessers: 'Dan neem ik het mezelf ook wel deels kwalijk'

Cyriel Dessers mocht vandaag beginnen als spits van Feyenoord. De spits die op huurbasis van Genk over kwam had tot nu toe vooral mooie momenten meegemaakt bij Feyenoord, maar liet vandaag enkele kansen liggen.


Of Dessers baalt van het puntenverlies in de eigen Kuip is duidelijk, hoe hij terugkijkt op de wedstrijd. “Heel teleurstellend, als je nog een grote kans krijgt dan neem ik het mezelf ook wel deels kwalijk”, aldus Dessers bij ESPN. Dessers gaat nog wel even last hebben van de missers. “Je moet 24 uur vieren en 24 uur rouwen, dus hier zal ik ook nog wel even slecht van zijn, dan moet ook weer de knop om richting donderdag. “

Zijn trainer van Genk, John van den Brom hoopt dat Dessers meer gaat spelen. Dat is wel belangrijk als je op huurbasis ergens naar toe gaat, maar Dessers weet dat dat niet vanzelfsprekend is bij Feyenoord. “Feyenoord is een topclub, toen ik binnenkwam had Bryan al een paar doelpunten gescoord. Ik moet gewoon laten zien wat ik kan en hopen dat ik snel weer belangrijk kan zijn.”

Lees meer over:

Discussieer mee! 77 reacties

Gast2539827777

Je plaatst een bericht als Gast2539827777