Van Wonderen: 'Maar toen ging Leo Beenhakker even uit zijn plaat'

Van Wonderen: 'Maar toen ging Leo Beenhakker even uit zijn plaat'

Vanavond gaat het in een nieuwe aflevering van Teamgenoten, dat wordt uitgezonden op ESPN, over het kampioensjaar van Feyenoord in 1998-1999. In deze aflevering blikken Keer van Wonderen, Henk Vos, Paul Bosvelt en Ellery Cairo terug op het kampioenschap.


In dat kampioensjaar was Leo Beenhakker te trainer van de Rotterdammers. Van Wonderen herinnert nog het moment dat voor de kampioenswedstrijd Lee Towers, die zou optreden in De Kuip, de kleedkamer binnen liep, vlak voor de wedstrijd. 'Voor die wedstrijd zaten wij in die kleedkamer en iedereen was stil en zat naar de grond te kijken', zegt Van Wonderen op bij Teamgenoten wat wordt uitgezonden op ESPN en is geproduceerd door The Media Brothers, en waar een voorstukje te zien is op de website van ESPN. 'En toen kwam Lee Towers binnen. Ons even een hart onder de riem steken. Zo van kom op jongens. Maar toen ging Leo Beenhakker even uit zijn plaat.' Uiteindelijk moest Lee Towers de kleedkamer verlaten.

Teamgenoten is iedere woensdagavond om 19:15 uur te zien op ESPN. Teamgenoten wordt geproduceerd door The Media Brothers, het productiehuis van de drie Schinkel-broers.

Discussieer mee! 5 reacties

Gast2545789482

Je plaatst een bericht als Gast2545789482