Jong Oranje met ingevallen Geertruida zonder moeite langs Wales

Jong Oranje heeft vanavond geen kind gehad aan de leeftijdsgenoten van Jong Wales. In het EK-kwalificatieduel in Nijmegen werd het 5-0 voor de ploeg van Erwin van de Looij, waar een kwartier voor tijd Lutsharel Geertruida zijn debuut maakte. Jong Oranje begon sterk aan de wedstrijd doordat Jurgen Ekkelenkamp al in de zevende minuut de 1-0 binnen tikte na een voorzet van Mitchell Bakker. Nog voor rust werd het ook 2-0 door Sven Botman. In de tweede helft werd er goed aan het doelsaldo gewerkt door goals van Welshman Fin Stevens (eigen doelpunt), Daishawn Redan en opnieuw Ekkelenkamp. Een kwartier voor tijd maakte Lutsharel Geertruida zijn debuut voor Jong Oranje. Hij begon op de bank, maar verving de geblesseerde Devyne Rensch na 75 minuten.