Basisplekken voor winnende Feyenoorders Kökçü en Pedersen, Aursnes valt in na rust

Orkun Kökçü, Marcus Holmgren Pedersen en Fredrik Aursnes hebben net als het Nederlands Elftal een winnende en dus prettige avond gehad. Turkije won met 1-2 in Letland, Noorwegen met 2-0 thuis tegen Montenegro. Kökçü werd in de 67e minuut gewisseld bij een 0-0 stand. Enkele minuten laten kwamen de Turken op een achterstand via een eigen doelpunt. Niet lang erna viel de 1-1 en in minuut 99 was het Burak Yilmaz met de winnende vanaf de penaltystip. Pedersen stond net als Kökçü dus in de basis. De rechtsback met zes longen speelde de hele wedstrijd. Fredrik Aursnes viel direct na de rust in. Mohamed Elyounoussi scoorde de 1-0 en 2-0 voor de Noren. Montenegro kreeg in de 94e minuut, toen het nog 1-0 stond, een rode kaart.