'Feyenoord moet wederom vrezen voor afwezigheid Sinisterra'

'Feyenoord moet wederom vrezen voor afwezigheid Sinisterra'

Na een interlandbreak en een voetbalvrij weekend mag Feyenoord zich opmaken voor een Europese wedstrijd. De wedstrijd tegen Heracles Almelo werd verplaatst naar december en zodoende hoefde Feyenoord Luis Sinisterra niet te missen in deze eredivisiewedstrijd.


De Colombiaan lijkt een vaste gast te zijn geworden in de nationale selectie en speelde 67 minuten tijdens één van de drie mogelijke wedstrijden tijdens de interland break. Daarbij mocht Sinisterra zijn basisdebuut als international maken. Vanwege de Copa America in 2021 en de afgelaste WK kwalificatie wedstrijden vanwege de coronapandemie in 2020 moest de CONMEBOL deze extra inhaalkwalificatiewedstrijden inplannen.

Door het besluit om de interlandperiode met drie wedstrijden te vullen moeten veel Zuid-Amerikaanse spelers die in Europa actief zijn vrezen dat zij in de interlandperiode van oktober wederom een wedstrijd van hun team moeten missen. De CONMEBOL maakte vandaag de speeldata van de volgende kwalificatie ronde bekend. De speeldagen zijn te lezen op De Telegraaf en zijn donderdag 7, zondag 10 en donderdag 14 oktober. Feyenoord speelt op 16 oktober om 16:30 tegen RKC Waalwijk. Wanneer Sinisterra wederom wordt opgeroepen lijkt de kans erg klein dat hij er zaterdag er weer bij is.

Discussieer mee! 48 reacties

Gast9814105944

Je plaatst een bericht als Gast9814105944