Jong Oranje zonder Feyenoorders makkelijk langs Jong Moldavië

Jong Oranje heeft vanavond in een EK-kwalificatieduel een eenvoudige overwinning geboekt op Jong Moldavië. In De Adelaarshorst in Deventer werd het 3-0. Voor het Nederlands Elftal scoorden Zirkzee, Ekkelenkamp en Brobbey. Zoals gezegd had Jong Oranje geen moeite met de Moldaven. Nog voor rust schoot Zirkzee vanuit de rebound binnen, waarna op slag van rust Ekkelenkamp de bal ineens uit de lucht op de pantoffel nam en daarmee de 2-0 verzorgde. De tweede helft leverde vroeg het derde doelpunt op. Brobbey stond bij de tweede paal als eindstation na een vlotlopende aanval. Moldavië beet hierna wat meer van zich af, waarbij doelman De Keijzer moest ingrijpen. Hierna werd er niet meer gescoord, waardoor Jong Oranje een relatief makkelijke overwinning boekte.