Feyenoord Onder 21 wint oefenwedstrijd van derde divisionist v.v. G.O.E.S.

Bron: Twitter.com
Feyenoord Onder 21 heeft onder leiding van hoofdtrainer Sipke Hulshoff met 0-2 gewonnen van v.v. G.O.E.S.. De wedstrijd werd gespeeld op het terrein van de derde divisionist in Goes in Zeeland. Er was sprake van een speeltijd van 3x 25 minuten met twee keer rust van een kleine tien minuten. Opstelling: Pak; Van Veldhoven, Skogen, Van der Zeeuw, Candelaria; Zitman, Bernardo Silva, El Moussaoui; Benita, Belarbi, Dos Santos. Na 25 minuten vielen Johnsen, Valk en Naujoks in bij een 0-0 stand in voor Bernardo Silva, El Moussaoui en Skogen. In het tweede deel maakte Belarbi de 0-1, die iets ook later een penalty miste. 'T Zand kwam in hetzelfde deel erin voor de geblesseerde Jayden Candelaria en maakte daarmee zijn rentree na een blessure. Vanaf het derde deel maakte stagair Abdul Fesenmeyer zijn entree en scoorde 'T Zand de 0-2. Het verslag is te danken aan @Varkenoordfan op Twitter, die op zijn beurt @Jacky1991_ bedankt voor de informatie.