Feyenoord verliest oefenwedstrijd van PAOK Saloniki

Feyenoord is er niet in geslaagd om het tweede duel van deze week met winst af te sluiten. Na het doelpuntloze gelijkspel tegen FC Drita verloor de ploeg zondag met 1-2 van PAOK Saloniki in De Kuip. De wedstrijd begon voorspoedig voor Feyenoord, doordat Wouter Burger in de tweede minuut zijn ploeg op voorsprong bracht. Na een korte corner werd de bal hoog voorgegeven en via de kluts ging de bal via het achterhoofd van Burger wat gelukkig over de doellijn. Lang hoefden de Grieken niet te wachten op de gelijkmaker, want in de veertiende minuut bracht PAOK de stand vanaf elf meter op 1-1. Een te korte terugspeelbal van Marcos Senesi bracht Justin Bijlow in de problemen en dat leidde tot een strafschop. De tweede helft verzilverden de Grieken een rebound, waar Ofir Marciano – na rust de vervanger van Bijlow – die niet had weg hoeven geven. Door de goal in de 52ste minuut verzekerde PAOK zichzelf van de overwinning. Komende donderdag komt Feyenoord weer in actie. FC Drita komt dan naar De Kuip (aftrap: 20:00 uur) voor de return in de tweede voorronde van de Europa Conference League. De winnaar van dat duel plaatst zich voor de volgende ronde, waarin FC Luzern wacht.