Til: 'Ik vind dat echt helemaal niks man'

Til: 'Ik vind dat echt helemaal niks man'

Guus Til maakte deze zomer zijn huurtransfer naar Feyenoord dat hem overnam voor een jaar van Spartak Moskou. De middenvelder werd al eerder aan SC Freiburg verhuurd en nu is de aanvallende middenvelder in Rotterdam. In de populaire YouTube-serie Bij Andy in de auto! was Til te gast en deed hij een boekje open over zijn afgelopen jaren in het buitenland.


Til geeft aan dat hij in het begin wel veel minuten maakte bij de Russische club in het 4-3-3 systeem van de toenmalige trainer. Vervolgens werd Domenico Tedesco aangesteld als trainer van Spartak Moskou en de Duits Italiaanse trainer speelde op zijn beurt 5-3-2 waar Til duidelijk minder fan van is. ''Ik vind dat echt helemaal niks man.'' Onder Tedesco speelde Til ook stukken minder en hij raakte zijn spelplezier kwijt.

Ook spreekt de middenvelder zijn verwachtingen voor dit seizoen uit. ''Ik hoop gewoon alles te spelen, maar ik moet me wel gewoon gaan bewijzen.'' Verder durft de in Zambia geboren voetballer niet over het Nederlands elftal te praten nog. Hij is realistisch en beseft dat hij er ver vanaf zit doordat hij twee jaar niet gespeeld heeft.

Lees meer over:

Discussieer mee! 18 reacties

Gast6527620128

Je plaatst een bericht als Gast6527620128