FC Drita verslaat FK Decic: volgende week beslissing in Montenegro

Feyenoord heeft zich na de play-offs geplaatst voor de tweede voorronde van de Conference League. Een paar weken geleden werd bekend dat Feyenoord speelt tegen de winnaar van de wedstrijd FK Dečić (Montenegro) - FC Drita (Kosovo). Vanavond was de eerste wedstrijd van het tweeluik. De eerste wedstrijd werd gespeeld in het Gjilan City stadion van FC Drita in Kosovo. De thuisclub kwam als winnaar uit deze strijd en won met 2-1. In de derde minuut bracht Ilir Camaj de Montenegrijnen op een 0-1 voorsprong. Almir Ajzeraj maakte 7 minuten later alweer gelijk. Marko Simonovski zorgde in de 78e minuut pas voor de 2-1 voorsprong voor Drita. FK Dečić eindigde de wedstrijd met tien man. In de 80e minuut kreeg Jonathan Dresaj een rode kaart. Volgende week donderdag staat de wedstrijd weer op het programma. FK Dečić uit Montenegro speelt dan thuis in het Gradski Stadion Podgorica. De wedstrijd begint om 20:45. Na afloop weet Feyenoord welke van de twee teams de tegenstander is van de Rotterdammers. De data en tijdstippen van de wedstrijden van Feyenoord kunnen nog wijzigen. Lees hieronder in welke situaties dit zal gebeuren.