'Tijd voor een nieuwe start, met een andere trainer en andere werkwijze'

'Tijd voor een nieuwe start, met een andere trainer en andere werkwijze'

Dick Advocaat leidde gisteren zijn laatste wedstrijd bij Feyenoord, ondanks dat hij vond dat plaatsing via de play-offs Feyenoord onwaardig is, denkt Martijn Krabbendam van Vi.nl dat hij door de plaatsing met een redelijk gevoel kan vertrekken bij Feyenoord.


Advocaat vertrekt bij Feyenoord en sluit zijn loopbaan als clubcoach af, tijdens en na de wedstrijd was hij in tranen. “Gemengde gevoelens bij hem, hij sluit een hele periode af en dat doet hij toch op een goede manier. Hij was blij dat het erop zat.” De afsluiting was prima, al was het geen goed seizoen. “Met een redelijk goed gevoel toch weg bij Feyenoord, als je het zo weet om te draaien met de spelersgroep en je staf dan is dat knap”, zegt Krabbendam voor de camera van VI.

Feyenoord gaat Europees spelen, dat is belangrijk voor de jonge spelers, maar ook voor de inkomsten financieel. Na de zomer gaat er een nieuw tijdperk van start. “Tijd voor een nieuwe start, met een andere trainer, met een andere werkwijze en een andere invulling van de organisatie en de staf.” Advocaat vertrekt bij Feyenoord en dat gebeurd door de voordeur. "Hij vertrekt door de voordeur bij Feyenoord en dat verdiend iemand van zijn statuur."

Lees meer over:

Discussieer mee! 33 reacties

Gast2887994183

Je plaatst een bericht als Gast2887994183