De kranten: 'Eigen goals, prutsers voor de goal, gebrek aan kwaliteit en wéér rood'

De kranten: 'Eigen goals, prutsers voor de goal, gebrek aan kwaliteit en wéér rood'

Feyenoord speelde gisteren tegen aartsrivaal Ajax een dramatische wedstrijd. De Rotterdammers kwamen nooit in de wedstrijd. Toch kregen ze de kans op 1-1, nadat Marcos Senesi eerder een eigen doelpunt maakte, maar Leroy Fer miste de penalty. Na de penalty kwam Feyenoord nooit meer in de wedstrijd en na wederom een eigen doelpunt van Ridgeciano Haps, scoorde de Amsterdammers ook nog de 0-3.


Het Algemeen Dagblad ziet voor Feyenoord nul lichtpuntjes na de klassieker. De Rotterdammers hadden drie goede kansen in de eerste helft, maar niemand wilde deze verzilveren. Volgens het dagblad had de wedstrijd inderdaad anders kunnen lopen als de Rotterdammers een van de kansen had afgemaakt, maar toch oogde het wederom inspiratieloos en nergens lichtpuntjes om te denken dat de Rotterdammers de play-offs wel even winnen.

Ook De Telegraaf ziet dat Feyenoord de rode loper uit rolde voor Ajax. De Rotterdammers legde de inspiratieloze kampioen eigenlijk geen duimbreed in de weg. Het dagblad is hard: 'Eigen goals, prutsers voor de goal, gebrek aan kwaliteit en wéér rood.'

Lees meer over:

Discussieer mee! 56 reacties

Gast2203900952

Je plaatst een bericht als Gast2203900952