De kranten: 'Selectie laat Advocaat in de steek'

De kranten: 'Selectie laat Advocaat in de steek'

Feyenoord speelde in Den Haag tegen ADO vanaf minuut één een verloren wedstrijd. Ondanks een vroege voorsprong konden de Rotterdammers het spel niet maken en lijkt Europees voetbal misschien wel verder weg dan ooit. Na afloop gaf Dick Advocaat aan dat wanneer de spelers niet meer met hem willen werken dat hij zou vertrekken, zelf zou hij echter de handdoek niet in de ring gooien.


Het Algemeen Dagblad zag een armoedig Feyenoord en een aangeslagen Advocaat. Toch weet het dagblad te melden dat de nederlaag tegen ADO geen consequenties heeft voor Advocaat tenzij de spelersgroep hun veto uitspreekt. Advocaat kon zijn manschappen niet inspireren en stelde een harde conclusie. "Het elftal leek dood'', zei Advocaat. De trainer was na afloop eerder. "Als het voor Feyenoord beter is, dan doe ik een stap terug'', sprak Advocaat.

De Telegraaf ziet Feyenoord door de ondergrens zakken. Echter vindt het dagblad dat Dick Advocaat verraden is door de spelers. Volgens het dagblad moet ook de directie zich eens achter de oren krabben over de selectie die is neergezet voor dit seizoen.

Lees meer over:

Discussieer mee! 58 reacties

Gast6441112567

Je plaatst een bericht als Gast6441112567