FR-Huurlingen | Hendriks en Vente winnen in topwedstrijden

Vanwege het stilleggen van de Onder 21 competitie komen veel spelers niet aan voetballen toe. Vanwege het gebrek aan speeltijd en het stagneren van de ontwikkeling van veel jeugdspelers, zijn veel spelers van het elftal O21 verhuurd. Wekelijks zal er in deze rubriek een blik worden geworpen op de jeugdspelers. We houden hun verrichtingen tijdens de huurperiode bij en zullen korte verslagen doen. Vanwege de vele Feyenoorders die verhuurd zijn, gaan we Iedere dinsdag om 18:15 uur terugblikken op het afgelopen weekend met de rubriek FR-Huurlingen. Dylan Vente (verhuurd aan Roda JC) 89 minuten Roda JC – Cambuur Leeuwarden 3-1 Roda JC behaalde in de wedstrijd tegen koploper Cambuur Leeuwarden een prima resultaat. Het team uit Kerkrade wist te verrassen en won met 3-1 van de ploeg uit Leeuwarden. Vente, die in de afgelopen weken steeds belangrijk was, was dit keer niet bij de goals betrokken. Ramon Hendriks (verhuurd aan NAC Breda) 45 minuten NAC Breda – De Graafschap 3-1 Waar het deze avond vooral draaide om ‘De Seun of God’, Ralf Seuntjens, speelde Hendriks 45 minuten. De spits van de Graafschap vertrekt volgend jaar naar NAC. Het team uit Breda begon goed aan de wedstrijd en kwam al snel op voorsprong. De Superboeren kwamen snel terug, door uitgerekend Seuntjens. Hendriks had een paar prima onderscheppingen, maar speelde niet zijn beste wedstrijd. Uiteindelijk werd hij in de rust gewisseld, met een blessure. NAC Breda koos ervoor om de tweede helft vol op de aanval te spelen en niet zonder succes, met een 3-1 overwinning als uitstekend resultaat. Hierdoor maakt NAC de strijd om directe promotie weer wat spannender. NAC is de Superboeren op 2 punten genaderd. [i]Marouan Azarkan speelde niet tegen De Graafschap. De jonge vleugelflitser bleef 90 minuten aan de kant.[/i] Sondre Skogen (verhuurd aan Excelsior) 78 minuten Excelsior – Helmond Sport 0-3 Skogen maakte na een lange tijd op de bank gezeten te hebben eindelijk zijn debuut voor Excelsior. Helaas verliep dit debuut niet vlekkeloos. Excelsior verloor kansloos van Helmond Sport met 3-0. Skogen speelde 78 minuten. Het is natuurlijk wel goed dat hij eindelijk zijn debuut heeft gemaak Naoufal Bannis (verhuurd aan FC Dordrecht) 90 minuten FC Dordrecht – Telstar 1-0 Bannis speelde in de wedstrijd tegen Telstar 90 minuten. De spits heeft niet zijn meest productieve periode in zijn carrière. Hij krijgt wel veel speelminuten om ervaring op te doen. Hij kreeg één grote kans, maar die ging helaas mis. Bernardo Silva (verhuurd aan FC Dordrecht) 90 minuten FC Dordrecht – Telstar 1-0 ‘Benny’ heeft zijn plek gevonden in het hart van het centrum van ‘de Schapenkoppen’. Ook tegen Telstar speelde de Portugees weer 90 minuten. George Johnston (verhuurd aan Wigan Athletic) 90 minuten, Wigan Athletic – Ipswich Town 0-0 George Johnston stond verleden week in het Sky Bet League One Team of the Week. Een mooie uitverkiezing en een teken dat de Schot goed bezig is. Tegen Ipswich speelde hij wederom 90 minuten. De wedstrijd eindigde in 0-0 Liam Kelly heeft tegen Lincoln City de gehele wedstrijd op de bank. Sven van Beek, Luciano Narsingh, Wouter Burger, Ian Smeulers, Jordy Wehrmann en Franco Antonucci speelden allen niet vanwege de interlandbreak.