FR-Huurlingen | Bizarre wedstrijd voor het FC Volendam van Antonucci

Vanwege het stilleggen van de Onder 21 competitie komen veel spelers niet aan voetballen toe. Vanwege het gebrek aan speeltijd en het stagneren van de ontwikkeling van veel jeugdspelers, zijn veel spelers van het elftal O21 verhuurd. Wekelijks zal er in deze rubriek een blik worden geworpen op de jeugdspelers. We houden hun verrichtingen tijdens de huurperiode bij en zullen korte verslagen doen. Iedere week zal er een uitblinker gekozen worden die extra in de belangstelling staat. De uitblinker van deze week is Dylan Vente. Hij maakte de winnende goal voor Roda JC tegen Helmond Sport. De jonge spits is verhuurd aan Roda JC. Vanwege de vele Feyenoorders die verhuurd zijn, gaan we Iedere dinsdag om 18:15 uur terugblikken op het afgelopen weekend met de rubriek FR-Huurlingen. Dylan Vente (Helmond Sport – Roda JC 1-2, 20 minuten, verhuurd aan Roda JC) Vente begint steeds beter in zijn spel te komen bij Roda JC. Hoewel hij vaak nog geen hele wedstrijden speelt is hij toch al een aantal keer belangrijk geweest voor de club uit Kerkrade. Hij schoot de rebound binnen na een mislukt schot van Pflücke. Vente speelde twintig minuten. Ramon Hendriks (FC Dordrecht - NAC Breda 2-3, 90 minuten, verhuurd aan NAC Breda) Hendriks is erg goed bezig in Breda. De jonge verdediger is niet meer weg te denken uit de basiself en valt op in het centrum van de verdediging, Wellicht zien we hem volgend seizoen centraal in de verdediging bij het eerste elftal van Feyenoord? [i]Marouan Azarkan speelde niet tegen FC Dordrecht. De jonge vleugelflitser bleef 90 minuten aan de kant.[/i] [i]Sondre Skogen speelde niet voor Excelsior in de wedstrijd tegen MVV Maastricht.[/i] Naoufal Bannis (FC Dordrecht – NAC Breda 2-3, 90 minuten, verhuurd aan FC Dordrecht) De jonge spits speelde tegen NAC Breda de gehele wedstrijd. Hij wist hierin helaas niet te scoren. Wel was hij een aantal keer gevaarlijk [i]Bernardo Silva had even nodig om fysiek mee te kunnen, maar heeft tegen NAC Breda 90 minuten op de bank gezeten, waar hij eerst helemaal niet bij de selectie zat. Mikael Johnsen zat weer niet bij de selectie[/i]. [i]Francesco Antonucci (FC Volendam - Jong Ajax 3-2, 30 minuten, verhuurd aan FC Volendam.[/i] Francesco Antonucci begon dinsdagavond op de bank bij FC Volendam, maar viel in tegen Jong Ajax. Het was een bizarre wedstrijd. In de 95e minuut stond Jong Ajax nog met 1-2 voor, maar FC Volendam wist nog twee keer te scoren waardoor de drie punten in Volendam blijven. Sven van Beek (Willem II – FC Utrecht 0-6, 74 minuten, verhuurd aan Willem II) Sven van Beek speelde 74 minuten in de wedstrijd tegen FC Utrecht. Hij werd vervangen door Jordens Peters. Helaas was de wedstrijd geen succes. Willem II verloor met 0-6. Ian Smeulers (Willem II – FC Utrecht 0-6, 8 minuten, verhuurd aan Willem II) Ian Smeulers viel in, maar toen stond het al 0-5. Luciano Narsingh (FC Twente – Feyenoord 2-2, 86 minuten, verhuurd aan FC Twente Narsingh speelde tegen onze mooie club, waar hij ook onder contract staat. Dat deed hij goed, hij versierde een penalty en was ook bij de tweede goal belangrijk. Hij had Feyenoord meer pijn kunnen doen, maar hij miste voor open goal. Wouter Burger (Ajax – Sparta, 4-2, 12 minuten, verhuurd aan Sparta) Wouter Burger kwam na 78 minuten in het veld. Hij schoot een keer over het doel van Stekelenburg, maar wist helaas niet te scoren. [i]George Johnston speelde niet in de wedstrijd van Wigan Athletic tegen Lincoln City.[/i] [i]Liam Kelly viel drie minuten in bij Oxford United tegen Ipswich Town.[/i] Jordy Wehrmann (FC Lugano - FC Luzern, 2-3, 78 minuten Wehrmann heeft zich inmiddels in de basis geknokt bij Luzern. Hij speelde 78 minuten als defensieve middenvelder tegen Lugano, waar hij eerder deze week ook al 79 minuten maakte tegen FC St. Gallen. Deze wedstrijd ging helaas met 2-1 verloren Wedstrijden aankomende week FC Volendam – Jong Ajax (Antonucci) Willem II – ADO – Den Haag (inhaal) (Smeulers en van Beek Sparta – Willem II (Smeulers en van Beek bij Willem II en Burger bij Sparta Heracles – FC Twente (Luciano Narsingh) FC Dordrecht – Helmond Sport (Bannis, Johnsen en Benny Silva FC Eindoven – FC Volendam (Antonucci) NAC Breda – FC Oss (Hendriks en Azarkan) Roda JC – NEC (Vente) Excelsior – Jong Ajax (Skogen)