Den Ouden: 'Dat zou toch ook belachelijk zijn'

Den Ouden: 'Dat zou toch ook belachelijk zijn'

Geert den Ouden vindt het vreemd dat er wordt gesproken over een mogelijk vertrek van Dick Advocaat bij Feyenoord. De analist van Rijnmond snapt niet dat er over wordt gesproken, omdat Advocaat vooral veel goede dingen heeft laten zien met Feyenoord.


Vandaag was er een gesprek tussen Steven Berghuis en Advocaat. Den Ouden vindt het raar dat er niet de hele selectie bij aanwezig was. 'Als het over irritatie gaat, dan kan ik me voorstellen dat je namens de groep spreekt', aldus Den Ouden bij FC Rijnmond van Rijnmond. 'Maar als je spreekt over tactische zaken, dan moet je dat in groepjes doen of met de hele groep bij elkaar.'

Een vertrek van Advocaat is onlogisch, vindt de analist. 'Waarom zou hij moeten stoppen dan? Dat zou toch ook belachelijk zijn. Individuele spelers presteren heel erg wisselvallig. Vervolgens zie je dat Feyenoord een aantal wedstrijden speelt, tegen Vitesse, moeten ze gewoon winnen. Ajax, moet je eigenlijk gewoon winnen. AZ, word je tactisch misschien overklast, en speel je dramatisch tegen Heerenveen', analyseert Den Ouden de laatste wedstrijden. Feyenoord verloor de laatste drie wedstrijden.

Lees meer over:

Discussieer mee! 11 reacties

Gast4044640439

Je plaatst een bericht als Gast4044640439