UPDATE | 'FC Volendam niet in de race voor Feyenoorder'

UPDATE | 'FC Volendam niet in de race voor Feyenoorder'

Na de komst van de Argentijn Lucas Pratto, Róbert Boženík die bijna weer fit is en de huurtransfer van Ramon Hendriks naar NAC Breda kwamen de berichten dat er meer jeugdspelers verhuurd konden worden. Volgens het Algemeen Dagblad stonden de spitsen Naoufal Bannis en Dylan Vente in de belangstelling van PEC Zwolle.


Volgens het Twitter-account ForzaPECZwolle zijn beide spitsen onlangs aangeboden bij de club uit Zwolle. Echter wil de club, die op plek 12 staat in de Eredivisie, beide spitsen niet hebben.

Lees ook

'PEC Zwolle heeft oogje op twee Feyenoorders'

Volgens Mikos Gouka, Feyenoord-watcher van het Algemeen Dagblad, is er langzaam interesse voor Naoufal Bannis en Dylan Vente, zo zegt Gouka op Twitter. Volgens de journalist zou PEC Zwolle interesse hebben in de spelers. Een verhuur...UPDATE 14-01-2021 08:46
Mikos Gouka van het Algemeen Dagblad pareert de uitspraken van ForzaPECZwolle op twitter. Volgens de Feyenoord-watchter geven ingewijden aan dat Dylan Vente wel degelijk in beeld is bij PEC Zwolle. Voor Noaufal Bannis zou FC Volendam interesse hebben.

UPDATE 14-01-2021 14:26
Volgens Feyenoord Transfermarkt heeft FC Volendam geen interesse in Noaufal Bannis. Donderdagochtend kwam het gerucht naar buiten dat er interesse zou zijn van FC Volendam in de aanvaller.

Lees meer over:

Discussieer mee! 49 reacties

Gast5199577675

Je plaatst een bericht als Gast5199577675